2015. április 21., kedd

Újraindító Nap - 2015.04.18.

Múlt hét szombaton a Lurdy Ház 9. termében gyűltünk össze szép számmal mi DXN-esek.
Voltak köztünk olyanok, akik eddig "csak" saját részre vásároltak, de most meglátták az üzleti lehetőséget is a DXN-ben. Olyanok, akik azonnal látták az üzleti lehetőséget, de valamiért még nem "robbant be" az üzletük. És ott voltak a vezetők, hiszen a jó vezető egyik ismérve, hogy mutatja az utat, az irányt; egy másik pedig, hogy jelenlétével is támogatja csapatának tagjait.
A nap előadója Kócsó László DXN Crown Ambassador volt.


Eddig még nem volt szerencsém részt venni egyetlen előadáson sem, amelyet ő tartott, csupán felvételeken láttam és hallottam.Bár ezeken a felvételeken is érezhető László hihetetlen lendülete és lelkesedése, azért élőben mégis csak más volt.
A hat - egyenként 45 perces - előadásban rengeteg információt, elméleti és gyakorlati segítséget kaptunk DXN-es munkánk hatékonyabbá tételéhez. Mindezt közérthető nyelven, helyenként kis humorral fűszerezve.
Mindehhez még hozzá társult a DXN-rendezvényeken mindig tapasztalható baráti - sőt családias - hangulat.


Számomra nagyon fontos, hogy a felső vezetőink nem hagynak magamra. Megtalálják a módját, hogy újra lendületbe hozzanak, megadnak minden támogatást, hogy az én üzletem is sikeressé válhasson.
Ez egy igazán jó csapat! Ezért is szeretek DXN-es lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése