2014. május 17., szombat

2014. május 31. szombat – DXN üzletépítő szeminárium


A program 11:00 - 17:00 óráig:

Zseli Csaba - Egy nagyszerű élet három kulcsa. 

Zseli Csaba

Csaba 15 évesen, 20 éve találkozott a hálózatépítéssel és azonnal beleszeretett ebbe az iparágba. Több sikertelen próbálkozás után felépített egy 1.500 fős csapatot egy parfümökkel foglalkozó cégben, itt vált először sikeressé a hálózatépítésben. 5 év után Csaba a tudatos cégváltás mellett döntött és fél év kutatás után megtalálta a DXN-t, ahol 6 hónap alatt építette fel az európai piac leggyorsabb gyémánt üzletét. Mára több vezető gyémánt  van az üzletében, a folyamatos személyiségfejlődés megszállottja. 
Mottója: „Az üzletünk úgy fejlődik, ahogy a személyiségünk.”Dr Schiffer Miklós - A stílus, amely örömöt szerez és sikeressé tesz!
Esztétikai profizmus, az öltözködés fontossága korunk kommunikációjában!


Dr. Schiffer Miklós

A jogi egyetem elvégzése után a divat világában helyezkedett el.  A kilencvenes években ő hozta be Magyarországra Hugo Boss és Cerruti márkákat, a mai napig számos világmárka, és a saját márkája itthoni forgalmazója.  Közel 20 éve tart előadásokat  állami, közigazgatási cégeknek, nagyvállalatoknak, és rendszeresen ad elő egyetemeken is. Számos könyve jelent meg  öltözködés,  illem, és stílus témában!


Nagy Gábor - Online megjelenés és kapcsolatépítés.


Nagy Gábor

Gábor 5 éve csatlakozott a DXN-hez. Döntésének legfontosabb szempontja az volt, hogy otthonról, online szeretné építeni az üzletét. Teljesen a nulláról indulva, ma már egy több mint 6000 fős nemzetközi hálózat boldog vezetője, ahol már 67 országból vannak tagok. Szenvedélye a siker titkának a keresése, és előadásában elmondja mindazokat a tapasztalatokat amire rájött az 5 év alatt. Betekintést nyújt abba, mit kell tenned és milyen emberré kell válnod, hogy pénzben mérhető sikereket érj el, akár online akár offline dolgozol.


Én hogyan kezdtem el? - Út a gyémánt szintig! 

Ez az egyik gyakran visszatérő téma, ami mindenkit érdekel.   A DXN új, sikeres gyémánt szintű üzletépítői a legkülönbözőbb háttérrel, múlttal, motivációval érkeztek az üzletbe.  Ők mondják el hogyan kezdték, mik voltak az első érzéseik, tapasztalataik, és szerintük mi hozta meg számukra  az igazi sikert?


Czérna Szabolcs - Figyelem és fegyelem!


Czérna Szabolcs

Két szó, mely meghatározza üzletünk jelenlegi szintjét és a hozzájuk való viszony eldönti készen vagyunk-e egy nagy hálózat felépítésére. Szabolcs tapasztalatai és személyes élményei alapján segít rámutatni a két szó közötti összefüggésekre és hatékony alkalmazásukra a DXN rendszerében. Az előadás után jobban megértheted, hogy miért tartasz ott, ahol jelenleg vagy.


A helyszín:
Hotel Novotel Budapest Centrum, Zsolnay terem, 
1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Jegyvásárlás:
2014. március 02 - május 22-ig 3500 Forint amennyiben - átutalás esetén - az összeg déli 12:00 óráig bankszámlánkra beérkezik, vagy a központi irodában  készpénzes vagy kártyás fizetéssel 17:00 óráig kiegyenlítésre kerül. 
2014 május 23 - 2014 május 31-ig és a helyszínen 5000 Forint.Én ott leszek, és téged is várlak szeretettel!
 Ha valamiben tudok neked segíteni, kérlek keress telefonon, emailben vagy akár skype-on!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése