2013. november 24., vasárnap

Ha jó bőrben akarunk lenni

A bőr a legnagyobb szervünk és rendkívül fontos funkciókat lát el: a szervezet külső védőburkát alkotja, ezenkívül az érzékelés és a kiválasztás egyik szerve.
A párolgás és az izzadás segítségével szabályozza a test hőmérsékletét,segít megszabadulni a toxikus anyagoktól,fenntartani a szervezet belső egyensúlyát.

A bőr a legnagyobb szervünk

Egy mérgezett, elsavasodott test többek között a bőrön keresztül igyekszik megszabadulni a toxikus anyagoktól, létrehozva ezzel bőrgyulladásokat, viszkető, égő kiütéseket.

Folyamatos lúgosítás eredményeként, testünk felszabadul a mérgek hatása alól és eltűnnek korábban gyógyíthatatlannak vélt ekcémák, pikkelysömörök és egyéb kiütések, pattanások.

Tehát táplálkozzunk helyesen, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, érdemes étrend-kiegészítőket szednünk, amelyek segítenek szervezetünk méregtelenítésében és feltöltik megfelelő mennyiségű vitaminnal, ásványi anyaggal, igyunk elegendő mennyiségű és jó minőségű vizet (30 kg-onként javasolt 1 l naponta), és használjunk természetes anyagokat tartalmazó kozmetikumokat.

Gano masszázs olaj
Aloe V kéz- és testápoló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése