2013. július 8., hétfő

"Jaj de jó a habos"... ...kakaó :D

A Cocozhi-t a legfinomabb kakaóból és ganoderma kivonatból alkották meg.

DXN Cocozhi
A kakaó jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban ami a szív és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti  az olyan véredényekhez kötődő problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

A ganoderma jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven "semlegesítő elemeknek" nevezték el. A "semlegesítő elemek" olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító terápiás hatásai vannak.  Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium.Ganoderma 
Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:

1) erősítik az immunrendszert
2) javítják a vérkeringést
3) növelik a testben az oxigén szintet
4) semlegesítik a test savasságát


A Cocozhi egy instant formátumú ital csokoládé ízzel. A kiváló csokoládé ízen túl a ganoderma jótékony hatásai is élvezhetőek.

Öntse a tasak tartalmát egy csésze forró vízbe, keverje fel és élvezze az ital üdítő hatását az egészségére gyakorolt jótékony hatásaival együtt. Az egész család számára kiváló ital.


Kedves egészségükre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése