2013. július 18., csütörtök

Apró, de nem jelentéktelen változások

Pár nap, és már két hónapja lesz, hogy törzsvásárlóként regisztráltam a DXN-be, és azóta iszom kizárólag a ganodermás kávét is. Úgy gondoltam, most már ideje lesz elmesélnem, hogy milyen nagyszerű dolgok történtek velem-bennem a ganoderma hatására.

Arról már beszámoltam korábban, hogy a vérnyomás gyógyszeremet meg kellett feleznem. De ez nem minden!

Soha nem voltam rossz alvó, de azért minden éjjel felébredtem egyszer-kétszer. Na, ennek vége a ganodermának köszönhetően! Elalszok este, és legközelebb reggel ébredek (általában 5-kor, az óracsörgést megelőzve!) frissen, kipihenten, tettrekészen. És ez a másik dolog: azelőtt hiába aludtam akár 8-9 órát is mégis mindig fáradtan, nyúzottan ébredtem.

Ma már én is "Jó reggelt, Istenem!"-mel kezdem a napot. :)

És a munkámat is lendületesebben, energikusabban tudom végezni. Persze azért most is vannak jobb és rosszabb napjaim, de ez egészen fiatal koromban is így volt. Igazából a jó és rossz napok aránya nem mindegy.
És aminek különösen örülök: nagyon-nagyon ritkán kell fájdalomcsillapítót bevennem! Nem állítom, hogy soha nem fáj semmim, de a fájdalom nem éri el azt a szintet, ami miatt érdemes lenne mérgeznem magam.

"Ezek az anyagok (fájdalomcsillapítók) rendkívül károsak, mérgezőek lehetnek a testünk számára.
 A világon a legtöbbet és a legrosszabb módon használt gyógyszer fajta a fájdalomcsillapító. Soha ne  használjuk a fájdalomcsillapítókat, amikor nincs rá igazán szükség!"
"A ganodermának erőteljes gyulladáscsökkentő hatása van.
 A ganoderma egy természetes és nagyon biztonságos fájdalomcsillapító."
 (Idézet Dr. S. Ranjan kardiológus előadásából. A teljes előadás megtekinthető itt.)Majdnem kifelejtettem, pedig nagyon-nagyon fontos! A klimax tüneteit is jelentősen enyhíti a ganoderma. Olyannyira, hogy már teljesen megszűntek a rettegett hőhullámok! Van más kedvező változás is ezzel kapcsolatban, nagyon szívesen beszélek róla, ha felveszi/felveszed velem a kapcsolatot.

És még egy apróság: mivel sajnos elég sokat cigizek (tudom, és mérges is vagyok magamra emiatt), egy ideje észrevettem, hogy a szaglásom nem az igazi. Most viszont kb. 1 hónapja olyan illatokat (és szagokat is :) ) érzek, amiket már elég régóta nem.


Újra érzem a kevésbé intenzív illatokat is.

Persze botorság lenne azt állítanom, hogy most már aztán teljesen egészséges és fitt vagyok. Nyilvánvaló, hogy amit "szívós, kitartó munkával" elrontottam a sok-sok év alatt, nem fog megjavulni 1-2 hónap alatt..
De ezek a változások - bár aprók - nagyon örömteliek, és magukban hordozzák a reményt, hogy újra teljesen egészséges lehetek; és a meggyőződést, hogy a ganoderma valóban a gyógynövények királya.
Ezért is kezdtem el szedni a GL és az RG kapszulákat, de ez már egy másik történet lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése