2013. június 26., szerda

Interjú Jane Yau ganoterapeutával - részlet 4.

Mik a tervei az elkövetkező két évben?

Úgy hiszem, a DXN nem csupán egy direkt értékesítéssel foglalkozó cég, hanem az általa kínált csodás termékek segítségével biztosítani tudom az emberiségnek azokat a megoldásokat, melyek az egészséghez szükségesek. Az az égető szenvedély, mely akkor keletkezik, mikor a ganoterápia során megosztjuk másokkal az egészséges életmód ajándékát és a tudást, tovább folytatódik.
Ezt a bölcsességet akarom átadni a magyaroknak és az európai embereknek, mivel Jane egyedül nemképes terjeszteni ezeket a jó híreket.                         
Mindenkire szükség van és az európaiak képesek arra, hogy nem csak magukon, hanem másokon is segítsenek. Gyarapítani fogom az európai emberek Ganodermával kapcsolatos ismereteit az én Ganoterápiás tapasztalataimmal, melyeket az elmúlt 10 év során szereztem. Remélem, hogy határozott előrelépéseket tudunk tenni az európai siker trónja felé. Teljesen alávetem magam a DXN „One World One Market” filozófiájának azért, hogy mint a Ganoterápia nemzetközi szónoka biztosítani tudjam annak támaszát nem csak az európai piacokon, hanem a világpiacon is.


Mindenkire szükség van
Befejező részlet a Kávészünet című DXN magazin 2010. márciusi számából.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése