2013. június 25., kedd

Interjú Jane Yau ganoterapeutával - részlet 3.

Hogyan került kapcsolatba az európai DXN üzlettel?

Istennek hála 2008. júliusában találkoztam Kócsó Lászlóval, aki egészségmegőrző termékeket és egy jó üzleti lehetőséget keresett. Őszintén megosztottam vele tapasztalataimat és tudásomat a DXN termékekkel kapcsolatosan. 
A kezdetekben rengeteg webkonferenciát szervezett László és az eredmények elsöprőek voltak. A webkonferenciák után rengeteg kérdéssel kerestek meg e-mailen az emberek. Sikerült megoldásokat nyújtanom nekik a DXN termékek által. 
A DXN a „One World, One Market” elvet alapul véve egy olyan vállalat, amely lehetővé teszi, hogy tagjai a világ bármely pontjáról bonyolíthassák üzleteiket. Dato’ Dr. Lim Siow Jin teljes támogatásának és a DXN csapatnak köszönhetően a DXN Europe megkezdhette tevékenységét
2009. márciusában.
Járt már korábban Európában? Hogy érzi itt magát?

Igen. Nagy-Britanniában éltem 1976-1981 között és nővérként dolgoztam. A DXN Europe-nak
köszönhetően ez a harmadik látogatásom európai országokba. Otthon érzem magam Európában, tetszik az időjárás és értékelem az európaiak melegségét és odaadását.

Mi a véleménye a magyar konyháról és étkezési szokásokról?

Tagadhatatlan, hogy a magyar konyha fantasztikus és roppant ízletes.
Azonban a magyar étrend állati zsiradékban és fehérjékben gazdag, amelyek igen savasak, illetőleg kevés a zöld leveles zöldség, és túl nagyok az adagok.Részlet a Kávészünet című DXN magazin 2010. márciusi számából.

http://farmos.dxn.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése