2013. június 23., vasárnap

Interjú Jane Yau ganoterapeutával - részlet

Mikor és hogyan találkozott a DXN-nel?

2001-ben az édesapámnál súlyos agyvérzést diagnosztizáltak, valamint a vizsgálatok kimutattak 4 repedést az agyi érrendszerében. Az orvos véleménye az volt, hogy az édesapám ezt nem élheti túl.
Nagyon le voltam törve, amíg nem találkoztam egy idős, 68 éves úrral, aki nagyon jó egészségnek örvendett.
Megmutatta a meglehetősen vaskos orvosi szakvéleményeinek gyűjteményét. Olyan betegségek szerepeltek benne, mint a magas vérnyomás, valamint olyan szintű cukorbetegség,amely üszkösödő lábfejjel is járt, továbbá a látása is rossz volt.
Ezzel szemben az orvosi szakvélemények végén az szerepelt, hogy nem áll gyógyszeres kezelés alatt, miután 2 éven keresztül fogyasztotta a DXN termékeit addig, míg jól nem lett.
Hittem neki, és miután édesapám 3 hónapig fogyasztotta a DXN termékeket, javult az állapota.  Nagyon érdekelt, hogy mi lehet ebben a Ganodermában, amely ilyen hatással volt édesapámra.
Némi kutatás után, amelyekhez különböző irodalmi forrásokat használtam - arra jutottam, hogy a Ganoderma képes feloldani a vérrögöket a vérerekben. Végül arra jöttem rá, hogy a DXN Ganoderma (a DXN RG és GL) képes megoldani a vér által okozott problémákat figyelemmel arra, hogy sok betegség gyökere a testben lévő vér nem megfelelő keringése.
9 éve vagyok ganoterapeuta, önmagukért beszélő eredményekkel a hátam mögött.

Jane Yau ganoterapeuta

Részlet a Kávészünet című DXN magazin 2010. márciusi számából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése