2012. július 26., csütörtök

Erős paprika és kacagás

Tegnap este kicsit fáradtan utaztam az otthon és a pihenés felé. Nem akartam elaludni, mert közmondásosan jó alvókám miatt félek, hogy az ítélet napjáig - jobb esetben amíg ki nem alszom magam -vonatozok, ezért a reggel sebtiben a táskámba dobott könyvet kezdtem olvasni. Nem igazán felnőtt irodalom, inkább tini lányoknak szóló mű, de nem bántam meg, hogy éppen ez akadt a kezembe.

Illetve néha... ...néhány percre... Amikor a visszafojtott hahotától pukkadoztam és folyt a könnyem... Amikor a vonatról leszállva sétáltam a házunk felé, és eszembe jutott az az epizód, amit mindjárt idézek is, és vigyorogtam, mint a jóllakott napközis, és az emberek olyan furcsán néztek rám...
Igazán jó szívvel ajánlom mindenkinek, ha teljes kikapcsolódásra vágyik (én pl. hihetetlenül hamar haza értem), és mindenkinek, akinek Zsófi mulatságos történeteit olvasva eszébe jutnak a saját életéből is hasonló esetek, és azokon is tud nevetni.
Jó szórakozást!

" Zaklatott vagyok! Az előbb egy kozmetológus azt mondta, hogy randi előtt egy-két órával kenjük be magunkat erős paprikával! Biztosított róla, hogy a hatás csodálatos lesz! Mert olyan pirospozsgásak leszünk, hogy nem kell többé pirosító! A szemünk pedig igézően fog csillogni! Juhééé! Ez kell nekem! Nnna, megyek is a hűtőhöz, lenyúlom Apu mindennapi betevő erős paprikáját. Szét kell vágni, és az eres részével kell bekenni az arcomat.


Fúúúúúúúúúúúúúú!
Alig tudok írni! Mer' a hatás azonnali!
Már
1. ugrándoztam,
2. Anyuékatfélrerúgva körbefutottam szobárólszobára a lakást,
3. mindgyá' ha időm engedi, akkormég 1 kicsitdobálom magam aszőnyegen!
Nemlátokömlenekaszemembőlakönnyek! Ugyanisazerőskezemmel ahhozishozzányúltam! Anyuuuu! Segíts!
Ezpirospozsga, megcsilivilitekintet???? VörösDögvész!

Affene! Alig látokírni is. Az orromból is könnyekfolynak.----
Ááá! Hullámokban jön rám a fetrengééés!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése